就诊直通车

便民查询

发布时间:07-29   阅读次数:402

Xiyuan Hospital successfully held 4 TCM seminars of Commerce Ministry

In the first half of 2016, Xiyuan Hospital successfully held 4 TCM seminars sponsored by the Ministry of Commerce of P.R.C. 105 participants from Panama, Nepal, Slovakia, Vietnam and other countries joint us for Traditional Chinese Medicine courses. The head of Academy for International Business Officials (AIBO), MOFCOM, Li Xiaobing attended the closing ceremony of 2016 Seminar on TCM Techniques for Personnel from Kyrgyzstan.

Li Xiaobing and the Deputy party secretary of Xiyuan Hospital , Duan Ling

issued certificate to participant from Kyrgyzstan

The participants of 2016 Seminar on the founding and application of TCM psychology for

Developing Countries visited Xiyuan Hospital.

The leadership of Xiyuan Hospital with the participants of 2016 Seminar on TCM  for Developing Countries.